Vi setter standarder innen tannhelse
Vi i Ivoclar Vivadent anerkjenner deg som tannspesialist og som person. Vi støtter deg i ditt arbeid som tannlege, tanntekniker eller tannpleier, slik at du kan leve ut din lidenskap og formål: å sikre at mennesker har best mulig livskvalitet i dag og i fremtiden. Du er en inspirasjon. Sammen søker vi perfeksjon.
Customer insights
Vincent Fehmer snakker om en ny æra innen helkeramikk
I sine tallrike publikasjoner og presentasjoner understreker eksperten på helkeramikk viktigheten av en effektiv arbeidsflyt. Dette inkluderer valg av egnet materiale for en gitt indikasjon, hvilket krever velfunderte kunnskaper innen materialvitenskap.
Les mer

Vår arbeidsflyt for direkte restaureringer

Oppnå estetisk høy kvalitet. Maksimer effektiviteten. Med vår produktportefølje på aktuelt teknisk nivå kan du øke effektiviteten til din arbeidsflyt for fyllinger, samtidig som du muliggjør vakre smil for dine pasienter.

Vår arbeidsflyt for zirkonia-restaureringer

High-end produktivitet, hurtig prosessering og estetiske resultater. Den høye presisjonen, perfekte tilpasningen og det fantastiske estetiske resultatet til våre zirkonia-restaureringer er kombinert med økt produktivitet og effektivitet, takket være tidsbesparende prosesser