Digitális munkafolyamat megvalósítása a modern kezelési koncepciókban – opciók és kihívások

16.11.2019, 10:25 - 11:25

A klinikai fogászatra jelenleg óriási hatással van a digitális eszközök gyors fejlődése. A modern fogorvosnak ugyanakkor szembe kell néznie a kezelési koncepcióban és a helyreállító protokollokban  bekövetkező, hirtelen változások okozta kihívásokkal, és néhány klinikai eljárást át kell alakítani analógról digitálisra.
Ebben az előadásban megvilágítjuk a digitális fogászat jelenlegi helyzetét és a vele járó előnyöket. Érintjük továbbá a digitalizálásban rejlő lehetőségeket és fejlesztési szempontokat. Végül beszélünk a hagyományos klinikai rutinokról, amelyeket digitalizálni kell.
A csapatmunkában gondolkodás a rendelőben és laborban végzett munka és az érintett szakemberek intenzív együttműködését testesíti meg. Ennek eredményeként könnyen fejleszthetünk ki sikeres, ismételhető kezelési koncepciókat, miközben szem előtt tartjuk a modern terápiás koncepciók szempontjait és az adott indikációhoz alkalmas fogpótlási anyagokat. Célunk, hogy a nyitott kérdéseket klinikai és labor oldalról is megvitassuk.