Teljes digitalis implantáció, az egyszerű esetektől a bonyolultakig: Az i2 protokoll

15.11.2019, 14:45 - 15:25

Az intraorális szkennelés új szintre emelte az implantációs fogászatot. Új anyagok és megoldások egyszerűsítik az eljárások körét – az egy tagból álló fogpótlásoktól a teljes fogív rekonstrukciójáig.
A praxisok és a laborok közötti szoros együttműködésnek köszönhetően a fogászati szakemberek ma a létező legjobb eszközöket tudják nyújtani pácienseiknek: a digitális fogászat és a labortechnika színe-javát.
A kiszámítható munkafolyamat és a terápiás eszközök helyes kiválasztása alapkövetelmény a kezelés minősége szempontjából.
Az előadás magába foglalja az implantációs rendszereket, a sebészetet, a szkennelést, az anyagok helyes kiválasztását, és mindent a modell nélküli, egy nap alatt elkészülő, rögtön terhelhető fogpót-lásoktól a monolitikus anyagokon és ideiglenes ellátásokon át egészen a végleges fogpótlásokig. Bemutatunk ezen kívül egy speciális eljárást is az i2device alkalmazásával, és egy olyan munkafolyamatot, ami egy nap alatt, azonnal kínál teljesen digitális, implantátumon megtámasztott teljes fogív rekonstrukciót.