Dr. Stefan Koubi

Stefan Koubi

Dr. Koubi 1998-ban végzett a Marseille-i Egyetemen. 2008 óta a Marseille-i Egyetem fogpótlástani tanszékének docense, 2011-ben szerezte meg a PhD fokozatot. A diploma megszerzése után 3 évig a Párizsi Egyetemen volt rezidens. Magánrendelője van Marseille-ben, és egy mosolytervezésre szakosodott klinikája Párizsban.  Fő szak­területe a kozmetikai vagy funkcionális célú esztétikai rehabilitáció (kopott fogak). Számos, tekintélyes  esztétikai eseményre hívják előadónak, ahol az egyszerű módon elérhető, kiváló esztétika elérését oktatja, az esztétikai fogászat taníthatóságára helyezve a fő hangsúlyt. Több egyetem esztétikára specializálódott posztgraduális képzési programjában vesz részt előadóként (Marseille, Strasbourg, Montpellier, Ho Si Minh város, Hanoi). 2012-ben megkapta az egyetemi hallgatók által odaítélt Gold Molar (az év tanára), és még ugyanebben az évben a legjobb francia előadó címet.

2012 óta a Style Italiano Group tagja, területe az indirekt fogpótlások. 2013 óta a L’institut de la facette alapítója, ami a kopott fogak mosolytervezésére és a kozmetikai rehabilitációra fókuszáló privát képzési központ.  2014-ben megkapta a Silver Molar díjat.

Több esztétikai fogászattal foglalkozó tudományos cikk és esettanulmány szerzője. 2018 márciusában a JPRD publikálta tanulmányát a kopott fogak kezelésének egyszerűsített megközelítéséről „The full mock up concept” (A teljes mock-up koncepció) címmel. Ő a „Laminate veneer every day every wear: 20 recipes for smile design” (Rétegzett héjak: 20 recept mosolytervezéshez) című könyv szerzője, amit ebben az évben ad ki a Quintessence.

Topic

16.11.2019
13:30 - 14:10