Dr. Rafael Piñeiro Sande

Rafael Piñeiro Sande

Dr. Rafael Piñeiro Sande (ES)

Dr. Rafael Piñeiro Sande 1997-ben szerzett fogorvosi diplomát az University of Santiago de Compostela (Spanyolország) végzőseként, 1997 és 2001 között részmunkaidősként dolgozott is az egyetemen. 1997 és 2001 között posztgraduális képzéseken vett részt fogszabályozás és implantológia témakörben. Ő az Ivoclar Vivadent vendégelőadója és konzulense Spanyolországban és Portugáliában, ill. hasonló feladatot lát el a General Dental S.A. Zeiss számára Spanyolországban. Dr. Piñeiro oktat a madridi “I2 Implantología” képzési központban, emellett a mikrofogászatra fókuszáló magánpraxist vezet Vigo-ban (Spanyolország).
Dr. Piñeiro tagja a Spanish Society of Prosthodontics and Esthetic Dentistry (SEPES), a Spanish Society of Periodontics and Osseointegration és az International Team for Oral Implantology (ITI) társaságoknak.  A Galician Association of Dental Training társalapítója és elnöke. 2010-ben ő kapta a SEPES Communications Award díjat “Esztétikai eredmények mikrohéjakkal: az esztétika egyszerűsítése” című közleményéért.
Dr. Piñeiro számos előadást tartott helyreállító fogászat témában, valamint gyakorlati kurzusokat vezetett a sebészeti mikroszkóp használatáról. Emellett az esztétikai fogászattal kapcsolatos megannyi publikációja jelent meg.

Topic

15.11.2019
17:15 - 17:55