Dr. Igor Ristić

Igor Ristic

Dr. Igor Ristić (SRB)

Miután 1996-ban fogorvosként végzett Szerbiában, Dr. Ristic az esztétikai fogászat és az implantológia legfrissebb trendjeit kutatta. 1999-ben fejezte be fogpótlástani tanulmányait , melynek során elsősorban az adhezív teljes kerámia fogpótlásokra összpontosított. 2001-ben Belgrádban (Szerbia) megalapította a Center for Dental Esthetic and Implantology (CDEI) elnevezésű magánklinikát; választott munkatársaival együtt szenvedélye a páciensek mosolyának átalakítása, és életminőségük javítása.
Dr. Ristic örömmel oktat kezeléstervezést és az indirekt fogpótlások klinikai eljárásait, ill. szervez gyakorlati kurzusokat és workshop-okat, amelyek fókuszában az indirekt, minimál invazív helyreállító eljárások, az implantológia és a digitális fogászati munkafolyamatok állnak. Ebben a tevékenységben Dr. Ristic és a CDEI szorosan együttműködik a vezető globális fogászati cégekkel.
Szakmai pályája során az ’International Academy of Dental Facial Aesthetics’ ösztöndíjasa volt New Yorkban, amely elismerésben a világ legjobb fogászati szakembereivel osztozott. Ő alapította az Esztétikai Fogászat Szerbiai Társaságát, és házigazdája volt az American Academy of Restorative Dentistry 2019. évi találkozójának. 
Dr. Ristic az European Society for Esthetic Dentistry (ESCD)  igazgatósági tagja és oktatásért felelős elnöke.

Topic