Davor Marković

Davor Markovic

Davor Marković (BiH)

Davor Markovic 2000-ben fejezte be a "Dental Centar Marusic" középfokú iskolát és lett fogtechnikus. Végzés után a spliti „Bijuk” magánlaborban kezdett dolgozni. Nem sokkal ezután "DentLab Markovic" néven megnyitotta saját rendelőjét, ahol betekintést nyert a fogászat mindennapi problémáiba, és ez arra késztette, hogy folyamatosan képezze magát és megszerezze az esztétikai fogászathoz szükséges szakmai jártasságot.
Évek óta nemzetközi előadó, 2010-ben lett Ivoclar Vivadent csapatának tagja és véleményalkotó szakembere. Előadásainak és kurzusainak témája a kerámiák és kompozitok használata az esztétikai és a teljes helyreállító fogászatban. A 2011-ben alapított szarajevói "Dental Centar Markovic" fogtechnikai magánrendelő tulajdonosa, amely az egyetlen minősített képzési központ Bosznia-Hercegovinában.
2013-ban belépett a digitális fogászat világába, és a Wieland Systems (ma már Ivoclar Digital) CAD/CAM specialistája lett. Az elmúlt években azon dolgozott, hogy a digitális technológiát teljes körűen bevezesse a mindennapi munkába; ez odavezetett, hogy 2017-ben megalapította az első nyomtatási és marási központot Bosznia-Hercegovinában, "3dcm print and miling centar Sarajevo" néven.

Topic

16.11.2019
16:10 - 17:10