Competence in Esthetics 2019

 Ismét elérkezett az idő, hogy Ivoclar Vivadent megrendezze a  Competence in Esthetics 2019-et, a régió legnagyobb fogorvosoknak  és fogtechnikusoknak szóló éves szimpóziumát, amelyre 2019 november 15 és 16-án, Budapesten kerül sor. Fő kooperációs partnerünk a Planmeca.


Idén 19 nemzetközileg elismert szakember tart majd izgalmas előadást és élő bemutatót kiváló minőségű termékekről, a leghatékonyabb gyártási és felhasználási technikákról, és a fogászat legújabb innovációiról. Az idei rendezvény átfogó témája a „hatékony esztétika”, és célja a kimagasló esztétika és funkcionalitás elérése, minél rövidebb idő alatt. Ezért az előadók a hatékony munkafolyamat kialakítására és az elérhető, digitális és analóg erőforrások minél eredményesebb kihasználására fókuszálnak majd, jobb teljesítményt és magasabb bevételeket téve elérhetővé.


Mint minden évben, az Ivoclar Vivadent idén is elkötelezett a kapcsolatépítésre alkalmas, barátságos, nyugodt környezet megteremtése iránt. Élvezze a rendezvény utáni záró bulit, és ne hagyja ki a lehetőséget, hogy megismerkedjen az Önnel azonos tudományterületen dolgozó kollégáival!


Csatlakozzon hozzánk Budapesten, és tanuljon a világ legjobbjaitól!

 

 

 

 

 

 

Együttműködve