Florin Stoboran

Florin Stoboran

MTD Florin Stoboran (RO)


Florin Stoboran je završio obrazovanje za zubnog tehničara u Oradei, Rumunjska, 1994. godine. Nastavio je studij keramike i specijalizirao fiksnu protetiku, estetiku i implantologiju.


Od 1996. godine radi u vlastitom laboratoriju u Oradei, gdje se specijalizirao za estetsku stomatologiju i potpuno keramičke restauracije. Također predaje tečajeve na ovim područjima u svom Centru za obuku za estetiku. Florin Stoboran surađuje s tvrtkom Ivoclar Vivadent AG od 2005. godine. On je opinion leader Ivoclar Vivadenta za Rumunjsku i sudjeluje u kampanji „Svijet govori e.max“.
Predavao je i provodio praktične tečajeve (s naglaskom na morfofunkcionalne aspekte, boju i teksturu u cjelini) na nacionalnim i međunarodnim događajima kao što su Competence in Esthetics, Dental World, International Ivoclar Vivadent Seminar u Kolumbiji, Dental Esthetic Marathon i The Days of Dental Technician.


Osim toga, pridonio je brojnim člancima objavljenim u stručnim časopisima kao što su Dental dialog (RO), Estetska stomatologija (RO), Fogtechnika (HU), Quintessenz Zahntechnik (DE), Das Dental Labor (DE), Reflect (FL) i Focus (SAD). Florin Stoboran je suosnivač i podpredsjednik stomatološkog kluba Bihor od početka 2011. godine.


Godine 2013. diplomirao je na VieSID - Bečkoj školi interdisciplinarne stomatologije.
U prosincu 2015. postao je "opinion leader" za Renfert.

Topic

16.11.2019
15:30 - 16:10