Dr. Stefan Koubi

Stefan Koubi

Doktor Koubi diplomirao je na Stomatološkom fakultetu u Marseilleu 1998. godine. Od 2008. godine, izvanredni je profesora na katedri za restaurativnu stomatologiju Stomatološkog fakulteta u Marseilleu. Doktorirao je 2011. godine. Nakon diplome, usavršavao se na Sveučilištu u Parizu.

Ima privatnu praksu u Marseilleu i kliniku Smile Consultation u Parizu. Glavne teme njegovog interesa su estetska rehabilitacija iz estetskih ili funkcionalnih razloga (istrošeni zubi). Međunarodni je predavač u vodećim svjetskim estetskim akademijama gdje predaje kako na jednostavan način postići visoku estetsku stomatologiju, a njegov glavni fokus je podučavanje estetske stomatologije. Predavač je za estetske postdiplomske programe na mnogim sveučilištima (Marseille, Strasbourg, Montpellier, Hochi minh city, Hanoi). Laureat je zlatnog kutnjaka od studenata svojeg sveučilišta (najbolji učitelj godine) 2012. i najboljeg francuskog govornika, također iste godine.

Od 2012. član je grupe Style Italiano zadužene za indirektnu terapiju. Osnivač je L'institut de la facette od 2013. godine, privatnog centra za obuku koji se fokusira na dizajnu osmijeha za istrošene zube i na  estetsku rehabilitaciju. Nagrađen je srebrnim molarom 2014. godine; Autor je mnogih znanstvenih članaka i prikaza slučaja iz područja estetske stomatologije.

U ožujku 2018. objavio je u JPRD-u roman za pojednostavljeni pristup u liječenju istrošenih zuba pod nazivom „Potpuni mock-up koncept“. Autor je knjige "Keramičke ljuske uvijek i svuda: 20 recepata za dizajn osmijeha" koje će ove godine objaviti Quintessence.

Topic

16.11.2019
13:30 - 14:10