Dr. Rafael Piñeiro Sande

Rafael Piñeiro Sande

Dr. Rafael Piñeiro Sande (ES)

Dr. Rafael Piñeiro Sande je 1997. diplomirao stomatologiju na Sveučilištu Santiago de Compostela u Španjolskoj, gdje je od 1997. do 2001. također radio kao izvanredni profesor. Od 1997. do 2001. pohađao je poslijediplomske tečajeve iz ortodoncije i implantologije. Gost je predavač i konsultant Ivoclar Vivadent-a u Španjolskoj i Portugalu te General Dental S.A. Zeiss Spain. Dr. Piñeiro predaje u trening centru “I2 Implantología” u Madridu, Španjolska. Osim toga, vodi privatnu praksu s naglaskom na mikro-stomatologiju u Vigu, Španjolska.
Dr. Piñeiro je član Španjolskog društva za stomatološku protetiku i estetsku stomatologiju (SEPES), Španjolskog društva za parodontologiju i osteointegraciju i Međunarodnog tima za oralnu implantologiju (ITI). Predsjednik je i suosnivač Galicijskog društva za stomatološku obuku. Godine 2010. primio je nagradu SEPES Communications Award za svoju komunikaciju: “Estetski ishodi s mikro-furnirima: pojednostavljivanje estetike”.
Dr. Piñeiro je održao brojna predavanja na temu restorativne stomatologije i proveo praktične tečajeve o korištenju kirurških mikroskopa. Osim toga, objavio je nekoliko radova o estetskoj stomatologiji.

Topic

15.11.2019
17:15 - 17:55