Competence in Esthetics 2019

Ivoclar Vivadent predstavlja Competence in Esthetics 2019, najveći godišnji simpozij za stomatologe i zubne tehničare u regiji koji će se održati u Budimpešti 15. i 16. studenog 2019. godine. Glavni suradnik je Planmeca.


Ove će godine 19 međunarodno renomiranih stručnjaka  održati uzbudljiva i aktuelna predavanja i live demonstracije o visokokvalitetnim proizvodima, najučinkovitijim tehnikama proizvodnje i obrade, te najnovijim inovacijama u području stomatologije.Competence in Esthetics 2019 vrti se oko teme "učinkovita estetika", koja naglašava da je vrijeme novac i čiji je cilj postizanje izvanredne estetike, kao i visoke funkcionalnosti u kraćem vremenskom razdoblju. Stoga će se stručnjaci usredotočiti na učinkoviti tijek rada  i učinkovito korištenje dostupnih digitalnih i analognih resursa u postizanju visokih performansi i profitabilnosti.


Kao i svake godine, Ivoclar Vivadent je posvećen stvaranju ugodne i opuštene atmosfere za umrežavanje. Uživajte u našem after party-u i ne propustite priliku upoznati kolege iz znanstvenog područja vašeg interesa.


Pridružite nam se u Budimpešti i iskoristite priliku da učite od najboljih stručnjaka!

 

 

 

 

 

U suradnji s